Stoppa politikernas  beslut att lägga ner Järfälla gokartbana för att bygga parkeringsplats för tunga fordon!

Posted on Updated on

Stoppa det helt galna beslutet att lägga ner Stockholms närmaste gokartbana för att bygga parkeringsplats för tunga fordon!

Politiker har beslutat att lägga ner Järfälla Gokartbana vilket bla drabbar 400 ungdomar och alla andra som kan komma och hyra gokart och ha skoj. 

Och nu med Formel-E, el-gokart etc är framtiden inom motorsport redan här!

Anledningen bakom visar sig vara en lögn! Politikerna sade att det skulle byggas en ”grön kil” – men vad som egentligen är att man vill tjäna mer pengar på hyresintäkter från andra intressenter. Dvs bygga en parkeringsplats för tunga fordon, ingen grön kil där inte. 

Politikerna har inte heller kunnat lova ett alternativt område och budget att bygga en ny bana. Kostnad är minst 100 miljoner, vilket snabbt skulle äta upp vinsten från att lägga ner befintlig bana. 

Detta är inte demokrati att så tydligt förstöra för en sportgren, samtidigt som man ger miljontals pengar till fotboll, ridning, simning etc. 

Tydligt är att det är mycket lögner, mygel och politiska dimridåer i görningen. Den nuvarande kommunledningen vill stänga banan så fort som möjligt innan valet, för om styret ändras så kommer banan vara kvar.

Skriv på lista att stoppa nedläggningen!

http://www.namninsamling.com/site/get.asp?latbananvakvar

Maja Hallen Felkenius är en ung lovande gokarttalang som jag har haft med på min körkurs. Hennes idrottssatsning stoppas av politikernas kortsiktiga vinstiver. 

Länk till artikel SVT. 

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/jarfalla-motorklubb-laggs-ner-till-nyar

Advertisements