Träffa mig & Killer Starlet på Arlanda Bilsportfestival, lördag 30/8

Posted on Updated on

Jag kommer finnas i Kungliga Automobilklubbens tält (KAK). Förutom mig kommer många andra motorprofiler finnas på pkats. Dessutom minst 1000 olika fina och sportiga bilar kör i parad.

Om Arlanda Bilsportfestival
Detta är festivalen för dig som aldrig får nog av sportbilar i alla former och färger, gamla som nya.

På premiären 2013 kom 1.000 sportbilar som tillsammans skapade en upplevelse för alla sinnen.

I år kommer fler än 20 sportbilsklubbar att vara på plats, det blir en underbar variation av modeller. Under bilparaden visar varje klubb upp sig och vi får ta del av ägarens historier om deras pärlor.
Många riktigt unika sportbilar kommer att vara på plats även i år.

Under dagen finns möjlighet att provköra bilar både på landsväg och bana. Festivalens huvudpartner Jaguar har sina fantastiska modeller på plats.
Att sätta sig i en exklusiv sportbil och åka med några varv med en duktig raceförare på Arlanda Test Track 1 är en upplevelse som bara Arlanda Bilfestival kan erbjuda. Din biljett köper du på plats!

Vilken sportbil är din drömbil? Bara en bil på festivaldagen kan vinna priset “peoples choice” och det är inte lätt att välja bland alla bilar, var och en vackra på sitt vis.
Inspireras och få tips av sportbilsprofiler, lyssna till bilstereo av högsta klass, smaka på mat av god kvalité och prova på hemglassbilens utbud.

Välkommen till årets största motordag i sportbilens tecken!

Mer info:
http://www.automotorsport.se/special/arlanda-bilfestival/

20140829-174838.jpg

20140829-174929.jpg

Advertisements